top of page

Home >> Onze waarden

ONZE WAARDEN

 

Zorg met een hart, op maat van de patiënt

 

Als je met gezondheidsproblemen kampt, verdien je de beste zorg met de beste kwaliteit, zodat je snel geneest of zodat je comfort en welzijn geoptimaliseerd kunnen worden.  Met een beperkt aantal vaste verpleegkundigen zorgen we iedere dag weer voor een zorg die aangepast wordt aan uw leefomgeving en uw gezinssituatie.  Lees hier hoe het allemaal in zijn werk gaat.

 

Natuurlijk staan we ook steeds in nauw contact met andere zorgverleners of hulpverleningsorganisaties.  Overleg met geneesheren, doorverwijzing naar andere ondersteunende diensten en advies rond tegemoetkomingen zijn slechts enkele van de  extra gratis diensten die onze verpleegkundigen u kunnen aanbieden.

 

 

 

Een duidelijke kwaliteitsnorm

 

Het welzijn van onze patiënten ligt ons nauw aan het hart. Ons team verlangt van elke verpleegkundige  dat ze hun zorgopdracht op een toegewijde en kwalitatieve manier opnemen. De kwaliteitsnorm die we lang geleden al heb bepaald, is zeer duidelijk: we willen dat onze patiënten verzorgd worden zoals we zelf verzorgd zouden willen worden.

 

 

"De ligtijden in het ziekenhuis worden steeds korter. Dat betekent helaas niet dat mensen minder ziek worden

 

maar dat ze steeds vaker thuis (verder) moeten verzorgd worden"

 

Kort op de bal

 

Het voordeel van een klein team is dat we heel kort op de bal kunnen spelen aangezien de informatie direct en zonder stoorzenders wordt doorgegeven. Dagelijks bespreken we heel concreet en rechtstreeks de gezondheidstoestand van de bezochte patiënten. Het laat ons toe om snel in te grijpen als door een gewijzigde situatie van een patiënt het zorgplan moet aangepast worden, extra hulp nodig is of overlegd moet worden met de behandelende geneesheer.

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen.

 

"Als je met gezondheidsproblemen kampt, verdien je zorg van de beste kwaliteit, zodat je snel weer geneest of omdat je welzijn geoptimaliseerd zou kunnen worden."

bottom of page