top of page

Home >> Team

VERPLEEGKUNDIGEN

Hier krijgt u meer informatie over onze medewerkers die kunnen instaan voor uw zorg.   We streven ernaar om met een beperkt team te werken, zodanig dat u enkel in contact komt met uw vaste vertrouwde gezichten.  Ze stellen zich alvast even aan u voor.  Heeft u kleine of grote vragen of problemen, stuur ons een mailtje of bel ons even op.  We geven je graag vrijblijvend advies!

Sarah Hendrix

 

Sarah is reeds 7 jaren actief in de thuisverpleging.  Zij stelt de werkplanning op en zorgt voor de continue follow up van dossiers en documenten.  Ze is fulltime tewerkgesteld in deze praktijk.  Sarah is door het RIZIV erkend als referentieverpleegkundige wondzorg

Ann Hendrix

 

Ann is de zus van Sarah, en heeft meer dan 8 jaar ervaring als spoed, MUG en intensieve zorgen verpleegkundige.  Nu werkt ze fulltime in ons team.   Ann is ook erkend als referentieverpleegkundige Wondzorg door het Riziv

Sanne Kauffmann

 

Sanne is reeds 7 jaar in hoofdberoep verpleegkundige op de dienst traumato-orthopedie  in het ziekenhuis van Overpelt. Sedert februari 2016 heeft ze de kans  gehad om in bijberoep bij ons team aan te sluiten. Sinds 2019 koos ze ervoor om voltijds in onze praktijk te werken.

Elien Camps

 

Elien is twee jaar geleden afgestudeerd in Leuven als spoed en intensieve verpleegkundige.

Ze werkt  voor haar hoofdberoep in het interventiecentrum van het Ziekenhuis Oost Limburg in Genk.

Ze heeft vanaf mei 2017 de kans gekregen om ons team te versterken in bijberoep.

Schermafbeelding 2016-10-24 om 11.08.32.
Tanja Vankerkom

 

Tanja is  in hoofdberoep verpleegkundige op de dienst traumato-orthopedie  in het ziekenhuis van Overpelt. Sedert februari 2018 werkt ze ook in bijberoep in ons team, regio Peer.

WhatsApp Image 2020-12-21 at 15.50.03.jp
Sarah Driesen

 

Sarah is  in 2010 afgestudeerd als algemeen verpleegkundige.  Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben op de afdeling neurologie van het  ziekenhuis in Pelt maakt ze sinds 1 januari 2021 de overstap om voltijds in ons team te komen werken.

bottom of page